Vielä on kesää jäljellä....tai sitten ei:(

Heippa vaan!
Kaikki varmaan tietää sen hypetyksen minkä jokainen vuodenaika alkaessaan tuo:'D
Ensin tulee talvi ja sen mukana nettiin tulvan "Ensilumi ihanaa!" ja "Ah lumienkelit ja luistelukentät" hehkutusta. Sitä kestää hetken kunnes lähestulkoon jokainen meistä syyllistyy samaan "Niin mikä Suomen talvi? Missä se lumi on? Hiton loska" ruikutukseen.
Kun siitä loskasta sitten viimeinen päästään, niin hehkutetaan kuinka on "Kevättä rinnassa" ja "Ihanaa, kevät = uus alku! Oi kattokaa ihania kevään merkkejä, vihdoin talvi loppu" kunnes sen parin viikon mittasen ihanan kauden jälkeen kuuluu yhestä jos toisestakin suusta miten "Kesä vois jo tulla. Ääh nää lätäköt. Koska noi lumet ny lähtee. Ei voi kulkee shortseis ja pitkät housut on liian kuumat". Ja sitten koittaakin mun lempi vuodenaikani kesä ja "Oi ihanaa, aurinko, uimarannat ja hauskanpito", joka jossain vaiheessa kuitenkin vaihtuu siihen "Suomen kesä on niin kylmä" keskusteluun vaikka olis kuinka hauskaa tahansa. Jepjep, kai siinä vaan on joku juttu että mikään ei oo kuitenkaan hyvä. Ainiin ja mites tää syksy sitten? Nyt eletään just sitä hypetyksen multihuipentuman aikakautta, kun joka puolella vastaan tulee kuvia kirjavista lehdistä, villapaidoista ja kaakaomukeista. Kyllä mä itekkin myönnän, että tuntuu ihanalta tulla ulkoo kauniista väriloistosta sisään lämpimään, vetästä villasukat ja neule päälle, istua sohvalle kaakaon kanssa kattoon vaikka hyvää leffaa ja fiilistellä tätä ihanaa syksyä, mutta tiedän että tätä ei kestä kauaa ja parin viikon, ehkä kolmen tai neljän tai useemman päästä tääkin jo loppuu. Sit kuunnellaan valitusta siitä miten "On niin kylmää ja harmaata. Puutkin on niin rumia. Nää lätäköt on ärsyttäviä ja kaikki kukkaset kuolee".
Mutta sen aika ei oo vielä. Sitä odotellessa muistakaahan siis nauttia nyt kun ulkona on kaunista ja syksy on vielä ihanimmillaan. Tähän loppuun vielä parit fiilistelykuvat. Seuraavan kerran kirjottelua suunnitelmissa viikonloppuna. Kuulemisiin!
-Laura






Kommentit