First day, first impressions

Vihdoin tää tapahtuu! Kuukausien odotus on päättynyt ja ollaan turvallisesti perillä aurinkoisessa ja todellakin kuumassa Maltassa. Takana on pitkä päivä lentokoneessa ja kentillä odottelua istuskelua ja jonottamista ja ollaan kaikki tosissaan unen tarpeessa.
Kun lufthansan lento Maltalle saapui niin ensivaikutelma laskeutumisen aikana oli "Wou. Vitsi miten siistiä"
Kun saavuttiin Maltalle meille jaettiin activity schedhule joka kertoo millon meiän pitää olla missäkin. Kentältä bussi kuljetti meidät tapaamispaikalle josta host perheet meidät nouti. Meidän perhe on just sellanen kun pystyin kuvittelemaan. Marika esitteli ensimmäisenä meille talon joka toimii meidän kotina seuraavan kolmen viikon ajan. Kun me kierrettiin huoneita puhe tais lähinnä kuulostaa tältä: "wau, ihana, söpö, oo". Meidän huone on yllättävän iso ja koko talo on samaanaikaan hyvin yksinkertanen mutta tosi kodikas ja suloinen.
Marika painotti että täällä me ollaan osa perhettä ja meitä kohdellaan samoin kuin Carlya joka siis on Marikan ja Noelin tytär. Saatiin kahdet avaimet taloon ja lupa käyttää niin jääkaappia kuin kaikkea muutakin talossa. Ensivaikutelma Perheestä ja tästä kodista oli siis kutakuinkin "Ihanaa". Tää päivä on ollut huippu ja mulla on kutina että tää kolme viikkoo tulee olemaan unohtumatonta aikaa. Huomenna meillä alkaa koulu klo. 7.45 joten ei täällä ihan lepsuilemaan pääse. Nyt voin hyvillä mielin käydä nukkumaan ja toivottaa kaikille oikeen hyvää yötä.
♥: Laura
Ps. Kuvat on missä on ja tulee seuraavat kolme viikkoa olemaan niin koska kännykkäsovelluksen käyttö ei oo mun vahvuus.

Kommentit